Hier is het recept:
250 gr suiker
1 liter water
hibiscusthee (zet sterke thee voor een mooie kleur)
muntsiroop (makkelijk te krijgen in frankrijk, vast ook wel bij een turkse of marokaanse winkel)
12 gelatine blaadjes
20 gr pistachenootjes
sesamzaadjes
- zet het water op met de suiker. Roer tot het indikt, je houdt ongeveer de helft over. Verdeel de siroop over 2 maatbekers.
- Voeg aan de ene maatbeker de hibiscusthee toe en aan de andere de muntsiroop.
- Week de gelatine, knijp uit en roer voorzichtig door de mengsels.
- Schenk uit in een platte lage schaal.
- Hak de pistachenootjes en verdeel die over de schaal waar de muntsnoepjes in zitten.
- Dek alles af en zet in de koelkast. Laat een nacht staan.Snijd in blokjes, verdeel gemixt over glaasjes.
- Strooi er wat sesamzaadjes over.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten