Dit heb je nodig:
125 gr zachte boter of margarine
125 gr kristalsuiker
zakje vanillesuiker
2 grote eieren op kamertemperatuur
125 gr zelfrijzend bakmeel
3 eetlepels melk
voor de topping:
gebruik de overgebleven fudge van de taart of maak frambozencreme
100 gr zachte boter
100 gr poedersuiker
druppeltjes frambozenvoedingskleurstof
versierseltjes
- zet de oven aan op 175 gr
- zet papieren vormpjes in een muffinbakvorm
- mix de boter en de suiker tot een luchtig geheel
- voeg op lage snelheid de eieren een voor een toe
- doe het bakmeel erbij
- voeg de melk toe
- vul de vormpjes met het cakebeslag
- bak de cakejes in 15 a 20 minuten goudbruin
- laat afkoelen op een rooster
Nu wordt het leuk. Versier met kokosschilvers of frambozen en pareltjes. Have fun!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten