Dit heb je nodig
450 gr bloem
150 grboter
zout
50gr geraspte parmezaan
rode ui
50 gr proscutto
2 tenen knoflook
zachte kaas, zoals brie
2 eierdooiers
200 gr creme fraiche
- maal alles voor de bodem in een keukenmachine doorelkaar tot het een kruimeldeeg lijkt.
- kneed na met de hand, dek af en leg koel weg
- maal in kleine keukenmachine de knoflook, proscutto en de ui helemaal fijn, peper en zout kan nu
- vet 2 vormen langwerpig of 1 vierkant in met olie
- snijd plakken van het deeg en verdeel over de vormen
- bak ongeveer 10 min blind en daarna verwijder je de vulling en bak je nog 10min
- meng de eierdooiers met de creme fraiche
- haal de bodems uit de oven en bestrijk met ui mengsel
- daarna het eimengsel eroverheen, dan de kaas
- bak nog 15 min in de oven
- laat afkoelen en zet daarna koel weg
3 courgettes in plakken
hazelnoten
citroenrasp
- gril de plakken courgette
- rooster de hazelnoten
- haal de taarten uit de vorm, leg op mooie schaal
- beleg met de courgettes en strooi noten en rasp eroverheen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten