aan tafel bij just-cook-ing

aan tafel bij just-cook-ing
wel zelf afwassen

maandag 19 september 2011

Recept voorgerecht, peer met gorgonzola

Op zoek naar een voorgerecht dat zacht en romig is, maar toch vol smaak. Dit is het makkelijkste voorgerecht dat je ooit maakte. Dit heb je nodig.

2 peren
250 gr gorgonzola
wat basilicum
witte wijn
peper en zout

Zo ga je te werk:
  1. zet de oven op 180 graden
  2. schil en snijd  de peren, doe ze in ovenvaste kleine schaaltjes
  3. snijd de gorgonzola in blokjes, doe ze in de schaaltjes erbij
  4. bestrooi met peper en zout, voeg wat witte wijn toe
  5. zet in de oven (minuut of 10 a 15)
  6. snijd de basilicum in dunne reepjes
  7. haal de schaaltjes uit de oven en decoreer met basilicum, evt nog wat peper
Dien op, eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten